Música en Família – Sesión Gratuita con niños/as de 4 a 12 meses

Escuchar y hacer música con vuestros hijos es una experiencia enriquecedora y divertida. Los padres y madres que escuchan o tocan música con sus hijos tienen una relación más cercana con ellos. Además de fortalecer los vínculos en este momento tan intenso y vital de la infancia, mejora la calidad de la relación de la familia cuando estos se hacen mayores y desarrollan más empatía y coordinación interpersonal.  También ayudará a fortalecer otras relaciones, como por ejemplo, la de los abuelos y abuelas con sus nietos/as.

EL BOSC DELS SONS – Espectacle Familiar

Espectacle escolar i familiar per nens/es fins a 5 anys amb música en viu, Piano i Violí, i cançons originals. En Pau i la Nora són germans i viuen en una masia al costat d’un bosc. La Nora ha dibuixat un conte gegant molt especial; ESTÀ PLE DE SONS I CANÇONS!! Les pàgines del conte ens mostren cinc entorns sonors diferents; la masia, el bosc, el riu, la carretera i l’escola. Cada pàgina té la seva música, els seus sons i uns personatges que haurem de buscar perquè han desaparegut del conte que havia dibuixat la Nora. En Rupit, un pit-roig amic del Pau i la Nora ens ajudarà a trobar-los!

LES SET NANONETES – Espectacle Familiar

En Guillem i la Marta acaben de trobar el tresor més ben guardat del seu avi; l’altell on amagava les seves joguines i instruments de música. Entre les joguines es troben set titelles. Són set simpàtics nans amb els quals els nostres protagonistes muntaran el seu propi joc, ple de notes i colors i … una bruixa a la que no li agraden les notes ben afinades! Amb l’ajut dels assistents cantant ben afinades, “Les Set Nanonetes” podran desfer l’encanteri que havia deixat a la “Blancaneus” adormida i faran fugir a la bruixa per sempre més.