TALLER MÚSICA I TEATRE SETMANA SANTA 2021 – ‘Anem a la Granja… al planeta MARTE’

TALLER MÚSICA i TEATRE SETMANA SANTA 2021

Del 29 de Març al 1 d’Abril

 

A KiddyMusics sempre ens plantegem nous reptes quant a crear escenes de teatre musical pensant en tots aquells nens/es, nois/es que o bé ja estan molt engrescats en el tema o bé els hi agradaria conèixer-lo. És per això que, novament,  us volem donar l’oportunitat de crear amb nosaltres un nou espectacle.

 

Sabem que t’agrada cantar i ballar i que ni durant aquests dies no pots parar quiet/a.

 

A KiddyMusics t’ajudarem a explorar la teva creativitat i a trobar la inspiració per interpretar els temes que hem escollit, tot gaudint i compartint d’uns dies plens de sons i moviment i fer que l’experiència quedi en el teu record.

 

Aquest és un any especial, però no volem que et perdis aquesta oportunitat. Seguint les indicacions del protocol que us adjuntem, hem dissenyat un model que ens permeti tenir cura de la salut de tots els participants al nostre

 

Taller SETMANA SANTA 2021:

 

  • Per evitar entrades i sortides al centre hem ajustat l’horari a una sessió matinal. Els assistents als tallers romandran a KiddyMusics durant tota la sessió.

 

  • Aquest any no farem el nostre espectacle per als familiars i amics però anirem publicant material gràfic i vídeos que us permetran seguir de prop les activitats que es realitzen durant el Taller.

 

 

Edats/Horaris/Preus

 

Edat:                                           Horari:                        Preu:

De 3 a 4 anys                   de 9:00 a 13:30*          95€

de 5 a 8 anys                   de 9:00 a 13:45*          100€

de 9 a 12 anys                 de 9:00 a 14:00*          120€

de 13 a 16 anys               de 9:00 a 14:00*          120€

*Permanència                 de 8:30 a 9:00                    3€/per dia

 

Setmana:

Del 29 de Març al 1 d’Abril

 

*INSCRIPCIONS

 

Si voleu assistir al Taller us preguem que ompliu aquest formulari.

* En cas de cancel·lació, per força major durant el Taller, es retornarà l’import proporcional.

 

Material necessari:

 

Roba còmode i esmorzar+beguda

 

Documentació necessària (Per evitar el contacte amb paper us demanem enviar tota la informació per e-mail a: hola@kiddymusics.com)

 

  • Fotocòpia de vacunes
  • Fotocòpia de la targeta sanitària
  • Fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor

 

Llegiu atentament el document adjunt referent al protocol d’actuació pel Covid-19

 

Us esperem amb molta il·lusió!!!!!!!!

 

Aquí tens una mostra del nostre treball l!!!

 

 

Taller de Capacitació

Adreçat a les persones que hagin cursat estudis de música a qualsevol nivell, Educadors d’Escoles Bressols, Mestres d’Infantil i Primària, Professors de música i tots aquells interessats en una formació pràctica sobre la sensibilització Musical en edats primerenques.

És molt convenient saber afinar per aplicar els continguts de la formació de manera profitosa.

 

GUITARREJANT

Dos guitarristes, un clàssic i l’altre modern coincideixen en una cantonada de carrer. Tots dos estan convençuts que la música que fan és la millor i la que fa l’altre no té valor, pel qual s’estableix un ‘duel’ musical. En el transcurs d’aquest ‘duel’ els nombrosos punts de trobada entre tots dos estils acaben generant una gran amistat musical.

PAU L’AVENTURER

En Pau, un titella molt aventurer, ens porta de viatge amb la seva maleta carregada d’activitats, sons i música. En el seu pas per cada un dels elements de la natura, convertirà la seva maleta en un mitjà de transport per viure la seva aventura. Terra: deserts, muntanyes, animals, pedres, camps de conreu i de pastura, tractors… Aire: vent, núvols, molins, avions, flors, papallones…. Aigua: rius, llacs, oceans, salts d’aigua, vaixells, peixos… Tot i cap a la maleta d’en Pau però pesa tant que hi ha un músic que l’ajudarà.